Tweevoeters zijn stom – Dagboek van Mojo

Deze post delen?

Ik geef het toe, dit was het eerste boek. De eerste keer dat ik een verhaal lees, geschreven door een kat! Mojo neemt ons mee naar haar leefwereld en kijkt samen met ons hoe (wij) tweevoeters leven. Welke vreemde dingen baasjes allemaal doen. Ook Mojo’s baasje, Ema Sindelarova, wordt niet gespaard. Mojo vertelt zijn verhaal zoals het is, met een pittige dosis humor. Hij ziet welke gevaarlijke acties zijn baasjes ondernemen, om dan nog maar van de kleine tweevoeters te zwijgen :-).
Dit is echt een verfrissend en humoristisch verhaal, waarin de realiteit vanuit een verrassende invalshoek wordt bekeken. Want terwijl dit verhaal pure ontspanning is voor de lezer, durft de auteur ons ook laten kijken naar onszelf. Die onderliggende aanpak zorgt ervoor dat dit niet zomaar een verhaal is, maar een verhaal met een missie. Namelijk even onszelf bekijken, met een korrel zout. šŸ™‚
Het boek is volgens mij geschikt om samen te lezen, met kinderen vanaf 7 jaar.
Ik weet niet wat jij denkt, maar ik wil meer boeken lezen van Mojo. En dan zeker ook van zijn baasje!

Jonathan Jetten, maart 2021

Geef een antwoord